انتشار کتاب عضو هیأت علمی واحد ورامین-پیشوا با عنوان”تکنولوژی فرآورده های غلات تکمیلی” | پایگاه خبری ابتکار
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶

انتشار کتاب عضو هیأت علمی واحد ورامین-پیشوا با عنوان”تکنولوژی فرآورده های غلات تکمیلی”

انتشار: چهارشنبه, ۱۷ آبان ۱۳۹۶ / ساعت ۱۸:۱۶:۲۵ |
کد خبر: 19220 |
بازدید: 8 views |
بدون دیدگاه


photo_2017-11-08_08-29-381

پیشوا – ابتکارورامین: تازه ترین کتاب دکتر سارا موحد چهره نام آشنای صنعت غذای ایران و عضو هیأت علمی واحد ورامین-پیشوا مطابق سر فصل وزارت علوم منتشر شد.

به گزارش خبرنگار ما – کتاب مذکور به همت دکتر سارا موحد عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا تألیف و غلاتی نظیر گندم، جو، ذرت، برنج، یولاف، چاودار و ارزن و فرآورده های حاصل از آنها توضیح داده شده است.

 پیش۲

این کتاب جامع و مطابق سرفصل وزارت علوم در زمینه کلیات غلات و تکنولوژی فراورده های غله ای  است.تبیین کاربرد انواع صمغ، امولسیفایرها، شیرین کننده، رنگ ها و مواد مصرفی خام در صنایع غذایی و کلیات غلات صبحانه و نان، بیسکویت و کیک از دیگر بخش های کتاب “تکنولوژی فرآورده های غلات تکمیلی” می باشد که می تواند مورد استفاده دانشجویان رشته مهندسی صنایع غذایی، شیمی، علوم تغذیه و کارخانجات صنایع غذایی قرار گیرد.

 پیش۱

دکتر سارا موحد چهره نام آشنای صنعت غذای ایران و یکی از صاحب نظران و استادان خوشنام در این حوزه شناخته می شود و در حال حاضر عضو هیأت علمی و دانشیار گروه مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا بوده و با سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور همکاری مؤثری دارد.

 پیش۳

راهنمایی و مشاوره بیش از ۱۰۰ پایان نامه ،چاپ بیش از ۸۵ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی،چاپ بیش از ۷۰ مقاله در کنفرانس های مختلف بین المللی ،کسب گواهی ثبت اختراع اعتبار سنجی شده،کسب عنوان پژوهشگر برتر سالهای۹۰ تا ۹۳،کسب رتبه اول آرمون ورودی مقطع دکترا تنها گوشه ای از افتخارات علمی و تحقیقاتی این پژوهشگرمی باشد.

(منبع خبر: gmail)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>